Binnenschrijnwerk met passie en vakmanschap

U hoeft niet langer te dromen van mooi afgewerkte houtstructuren in uw interieur. Met ons buitenschrijnwerk in Kasterlee en omgeving krijgt u precies wat u voor ogen had. Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan toepassingen om in uw appartement, woning of bedrijf toe te passen.

Ramen en deuren

Een belangrijk onderdeel bij onze interieurwerken zijn de ramen en deuren. Wij plaatsen zowel binnen- als buitendeuren of ramen uit hout. Dit gaat gepaard met een verfijnde afwerking tegen de muren zodat uw interieur of voorgevel meteen een heel ander uitzicht krijgen. Deuren met venster of deuren met een bepaald motief, het kan allemaal bij ons.

Hout in huis

Hout straalt altijd die gezellige warmte en sfeer uit in uw interieur. Om dit effect te bereiken, kiest u voor ons binnenschrijnwerk. Vanuit Kasterlee komen wij naar u toe voor het leggen van laminaat en parket of het plaatsen van houten plafonds. Vraag ook naar onze nauwkeurige afwerking en afkastingen van gordijnkasten of rolluiken. Deze toepassingen kunnen zeker in combinatie gebeuren met het ontwerpen en plaatsen van onze maatkasten.

Wanneer er in uw woning tussen twee ruimten of in uw kantoor tussen twee bureaus een scheiding moet komen, mag u eveneens aan ons vragen voor het plaatsen van een houten wand. Dit kan in verschillende motieven zodat het perfect bij uw interieur past.

Met hout in uw woning zit u goed door ons nu aan te spreken als uw aannemer.