Bestel uw houten trap met plezier bij ons

Een trap laten maken bij uw nieuwbouw of renovatieproject is niet eenvoudig. Het resultaat moet een goed gangbare en veilige trap zijn in de beschikbare ruimte. Voor een houten trap in Kasterlee en omstreken moet u dan ook bij ons zijn. Wij maken nieuwe trappen of renoveren uw bestaande trap.

Geplaatst voor dagelijks gebruik

Wanneer u een houten trap bij ons bestelt, wordt alles op maat van uw project uitgewerkt. Wij voeren nauwkeurige metingen uit, bespreken de mogelijkheden en maken een ontwerp dat mooi zal staan in uw interieur. Wij houden er steeds rekening mee dat u de trap iedere dag moet gebruiken. Uw comfort en de veiligheid op de trappen staan dan ook centraal bij ons. Wij maken niet alleen de trap. Extra toepassingen zoals leuningen, bordessen of bochten in de trap voorzien wij meteen in het ontwerp. Na uw goedkeuring werken wij de trap uit en zorgen wij voor de juiste plaatsing. Uw bestaande of nieuwe trappen en leuningen kunnen wij afwerken met kwaliteitsvol materialen als MDF, Rubberwood of Thermowood.

Een volledig nieuw interieur

Jan Meeus Schrijnwerkerij staat in voor uw totaalconcept aangaande uw interieur. Zo kunnen wij in uw nieuwe woning of tijdens uw renovatieproject u voorzien van kasten op maat. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos zoals: inloopdressings, schoenkast, ingebouwde bergkast, maatbureau, badkamermeubel en noem maar op. U legt uw ideeën en wensen op tafel en wij gaan aan de slag met het maken van een ontwerp. Zo verkrijgt u een duidelijk beeld van onze mogelijkheden en realisaties. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw budget.

Uw project is bij ons in goede handen. Wij blijven steeds uw aanspreekpunt en garanderen u perfect uitgevoerde werken tegen de vooropgelegde timing. Communicatie en een realistische planning zijn onze hoofddoelen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alles piekfijn wordt afgewerkt.

Meer op maat

Onze firma uit Kasterlee bouwt nog meerdere zaken op maat voor u. Naast keukens, kasten en trappen zijn wij er ook voor u rond uw woning. Ontdek onze op maat gemaakte carports of tuinhuizen. Ze worden volledig ontworpen en gemaakt naar uw wensen en budget. Doe vandaag nog dat telefoontje naar ons en wij zorgen voor echt maatwerk.