Leuk opruimen met onze kasten op maat

Geniet van uw persoonlijke maatkasten, ontworpen door een ervaren schrijnwerker. Laat ons gerust eens langskomen om uw kasten op maat in regio Kasterlee te bespreken. Met onze persoonlijke service verzorgen wij de opmetingen, de uitwerking en de plaatsing.

Opmeten tot plaatsen

Voor de uitvoering van uw kasten op maat zit u goed bij ons vanaf de nauwkeurige opmetingen tot de uiteindelijke plaatsing. Zo maken wij maatkasten voor in uw zithoek, keuken, garage, zolder of speelkamer. Ook uw kledij zal netjes opgehangen worden in één van onze op maat gemaakte dressings. Een verloren hoek zoals onder een schuin dak of schuine muur wordt ook meteen heel nuttig met één van onze op maat gemaakte kasten.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij aangeven waar bepaalde kasten tot hun recht kunnen komen. Denk niet te snel dat u met een verloren hoek zit onder uw hellend dak of in uw te kleine berging. Wij creëren gebruiksvriendelijke kasten zodat u in deze hoeken toch iets kan opbergen. Ook voor de afwerking heeft u een uitgebreide keuze. Dit kan van een basisuitvoering tot een erg exclusieve afwerking gaan.

Schrijnwerk voor bedrijven

Ook bedrijven zijn welkom bij onze schrijnwerkerij in Kasterlee. Wanneer de kantoren bijvoorbeeld een andere inrichting nodig hebben, zijn wij er om die uit te werken. Na het uitbreken van de oude kasten of voorzieningen plaatsen wij nieuwe opbergkasten of houten wanden tussen bepaalde diensten volledig volgens plan.

Contact opnemen

Telefoneer ons vandaag nog. Wij komen bij u langs om het maatwerk te bespreken.