Uw ideale keuken op maat uit ons atelier

Keukens hebben de laatste jaren een steeds meer prominente rol gekregen bij de inrichting van woningen. Omdat er zeker veel tijd in besteed wordt, is het aan te raden om voor een maatkeuken te kiezen. In onze schrijnwerkerij is een keuken op maat in regio Kasterlee maken één van de specialiteiten.

Diverse opstellingen

Een keuken op maat kan heel uiteenlopend zijn afhankelijk van de ruimte en de inrichting van uw huis. Wij maken daarom keukens waarin u makkelijk kan werken, koken en zelfs gasten kan ontvangen. Op die manier ontwerpen wij keukens die tegen een muur staan, open keukens of keukens met een eiland erbij. Toon ons uw wensen en mogelijkheden zodat wij een gepersonaliseerd ontwerp uitwerken.

Wanneer ons ontwerp uw goedkeuring heeft, start de uitvoering in ons atelier. Vanaf de eerste opmeting tot de plaatsing verliezen wij geen enkel detail uit het oog. Aangezien een keuken echt gebruikt wordt en er met water wordt gewerkt, gebruiken wij niets anders dan materialen van hoge kwaliteit.

Elektrische toestellen

Voor ons bedrijf uit Kasterlee is het maken of renoveren van een keuken een totaalconcept. Hierbij horen ook de elektriciteitswerken en de loodgieterij. De  elektrische toestellen worden meteen geïnstalleerd.  Vraag naar onze mogelijkheden voor uw oven, afwasmachine of dampkap.

Laat ons vandaag nog langskomen om uw toekomstige keuken uit te tekenen.