Volledige renovatiewerken met één aannemer

Hebt u een woning gekocht die volledig moet gerenoveerd worden? Of zijn een aantal van uw kamers toe aan een opknapbeurt? Ga dan voor ons totaalconcept en laat de renovatiewerken in Kasterlee en in de rest van de provincie Antwerpen aan ons over.

Brede service

Met één aanspreekpunt tijdens de renovatiewerken wordt het eenvoudiger voor u om de werken in goede banen te laten lopen. Dankzij onze brede service en expertise vernieuwen wij onder andere de elektriciteit tot het aansluiten van de nieuwe zekeringskast. Ook alle loodgieterij wordt nagekeken en vernieuwd als het nodig is en wij voeren al uw Gyprocwerken uit.

Badkamer- en zolderrenovatie

Ook wanneer u maar één kamer in een nieuw kleedje wil laten steken, zijn wij uw ideale partner. Zo renoveren wij met plezier uw badkamer tot een echt ‘badparadijs’. Wij veranderen de vloeren, plafonds en muurbekleding in de materialen die u verkiest. De sanitaire installaties worden in één moeite mee aangepast. Als laatste punt zorgen wij voor badkamermeubelen die het geheel volledig afwerken.

Informeer gerust naar de opties van ons bedrijf in Kasterlee wanneer u uw zolder wilt inrichten tot extra speel- of slaapkamer. Met onze technische bagage en isolatiewerken wordt deze ruimte stijlvol afgewerkt met een moderne, klassieke of landelijke toets.

Contacteer ons vandaag en toon uw renovatieplannen. Wij voeren ze tot in de puntjes uit.